2015.12.08. 09:29 – dankógábor

A U2 az Eagles Of Death Metallal is lerótta a tiszteletét a párizsi terrortámadás áldozatai előtt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

u2eodm.jpg

Az ír zenekar koncertje azon a hétvégén lett volna, mikor a terrortámadás történt. Akkor ezt teljesen érthető okokból nem tartották meg. Viszont nem is csúsztatták sokáig, csak három hetet kellett várniuk a rajongóknak a pótlásra. Ki is hangsúlyozták persze, hogy azért lépnek fel már most Párizsban, hogy a szeretet győzzön a terror felett. Bono még dalt is írt róla SOS címmel (illetve egy Zuccherónak címzett számot terelt más irányba), egy interjúban idézett is belőle, csoda, hogy nem adták elő egyből a koncerteken. Volt viszont helyette más a terror ellen.

A hírekkel ellentétben vasárnap este nem lépett fel velük az Eagles Of Death Metal, hanem Patti Smith volt a koncert vendége. Együtt adták elő Smith People Have the Power című dalát, ami egyébként a koncert intrója is volt, keretbe foglalva az egészet. A dalt a hétfői koncerten is eljátszották, csak itt már tényleg színpadon volt az Eagles Of Death Metal is, akik már a U2 nélkül zárták a fellépést az I Love You All the Time dalukkal. Jesse Hughes, a zenekar egyik fele itt is elmondta, hogy 2016 elején folytatják a félbemaradt turnéjukat. A duó másik fele, Josh Homme nem volt ott a koncerten.


pop rock hír u2 eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása