2015.12.17. 12:16 – Nihil_AK

Lángoló TOP 10 rockzenei jóslat 2016

Újból igazunk lett, és már a jövő évet is látjuk előre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ingram_cut.jpg

Lehet, hogy nem a Lángoló Gitárok a legjobb, a legszimpatikusabb, netán a leginformatívabb zenei magazin a magyar piacon, az viszont biztos, hogy nálunk jobban senki sem lát a jövőbe. Miért mondom ezt? Nos, fél éve megjósoltuk, hogy David Vincent várhatóan közös megegyezéssel kirúgódik a Morbid Angelből, és láss csodát, ez még aznap este megtörtént. Mára pedig múlt heti holland death metálos tippünk jött be, ugyanis a Hail Of Bullets zenekar énekese nem más lett, mint Dave Ingram, a Benediction és a Bolt Thrower korábbi frontembere. Jövendőmondásban elért sikereinken felbuzdulva most jöjjön néhány további tippünk, ezúttal már a jövő évre! Jóslatainkat TOP 10-es lista formájában közöljük, ha már úgyis az jött divatba, hogy minden hülyeséget pontokba kell szedni, mert akkor hátha többen olvassák. Virtuális kristálygömbünkbe a hajtás után pillanthattok bele!

Következzék tehát a Lángoló TOP 10 rockzenei jóslat 2016-ra, csak itt, csak most, csak nálunk!

10.jpg

#10 - Az első negyedévben menetrendszerűen érkezik a Cannibal Corpse új lemeze, teljesen ugyanolyan zenével, mint amilyet az utolsó körülbelül hat albumuk tartalmazott. Legalább három-öt interjúban elhangzik majd az ezt firtató kérdésre egy válasz, amely így kezdődik: "Nézd, mi valahol olyanok vagyunk, mint a Motörhead..." A rajongók természetesen ezzel egyáltalán nem fognak törődni, a lemez turnéja pedig ősz közepén ér Budapestre.

9.jpg

#9 -  Továbbra sem vezet be külön slágerlistát kézzel számozott vinyl kiadásban megjelenő black metál lemezekre a MAHASZ. A szövetség keresztre feszített egeret kap augusztus 23.-án ajánlott küldeményben, melynek feladója B. Krisztián (17), egy felháborodott trve blacker Pogányszentpéterről, de az ügyet eltussolják.

8_1.jpg

#8 - Jaz Coleman, a Killing Joke énekese a soron következő turné február 9.-ei állomásán, Chicagóban, a színfalak mögött ütésváltásba keveredik Karl Lagerfeld divattervezővel, ezért az esti koncert folyamán csak a másik szeme körül kell sminkelnie.

7_1.jpg

#7 - Jövőre sem tudjuk meg, hogy milyen felállásban alakul újjá a Guns 'N Roses, ha egyáltalán. A lebegtetésbe beszáll David Copperfield is, aki színpaddal együtt felemeli Slash-t kísérőzenekarostól, majd felajánlja, hogy következő tévéshowjában akár normál méretűre is zsugorítja Axl arcát. Az énekes nem él a lehetőséggel.

6_1.jpg

#6 - Pataky Attila, az Edda frontembere április második hetében lakásába fogad néhány fénylényt, hogy spóroljon a villanyszámlán. A teljes magyar média interjúért ostromolja az énekest, amelyek során zenéről természetesen nem kérdezik.

5_1.jpg

#5 - Phil Collins nagysikerű turnét bonyolít le Second Final Farewell Tour címmel, bezsebel egy kis pénzt, amiből meg tudja finanszírozni majdani ötödik válását, és jókat röhög a fanyalgókon.

4_1.jpg

#4 - A Tankcsapda az Egyesült Államok után tavasszal Ausztráliában turnézik, a "Bon (Én megyek utánad)" elnevezésű koncertsorozat főattrakciójaként. A turnét a Kézműves Konyakmeggy Kft. támogatja, akik minden koncerten egy-egy doboz édességgel ajándékozzák meg az első tíz érkezőt, az ausztrál-magyar kereskedelmi kapcsolatok fellendítése érdekében. 

3_2.jpg

#3 - A Metallica hivatalos Guiness-rekordot állít fel "Felhasználásra váró gitárriffek darabszáma" kategóriában. A díjátadón King Diamond megindító beszédet tart a régi szép időkről, és a gyors, spontán, expeditív lemezírásról. Kirk Hammett májusban annyira jó fej lesz, hogy beszáll egy gitárszólóra a Satyriconba, majd a black metál zenekar énekesével termelői borba fojtják egymás bánatát. Júniusban még ennél is jobb fej lesz, amikor Kickstarter-kampányt indít az új Obituary-lemez felvételéért, melyen természetesen játszik majd egy szólót. Az új Metallica-lemezről természetesen semmilyen kézzelfogható információ nem várható az év folyamán, elhagyott iPodokról, pendrive-okról szóló porhintésektől eltekintve, de ezeknek már senki sem dől be.

2_3.jpg

#2 - Jövőre sem oszlik fel a Slipknot. Corey Taylor ennek ellenére minden második interjúban megpendíti ennek lehetőségét, főleg, miután szeptemberben kiderül, hogy dobosuk korábban Simon Phillipsnek maszkírozva a Toto együttesben játszott.

1_3.jpg

#1 - Mivel nem alakul újjá a Guns 'N Roses, Page Hamilton és Duff McKagan októberben közös projektbe kezdenek Helmet Revolver néven. Ne mondjátok, hogy nem szóltunk!

Most pedig hallgassátok meg idei második beigazolódott jóslatunk főszereplőjét, amint egy kitűnő death metál slágert ad elő! 


edda slipknot lángoló jóslat tankcsapda guns n roses metallica top10 helmet cannibal corpse phil collins 2016 killing joke



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása