2016.06.20. 15:00 – Lángoló

Lónak a kaszát - Itt a Gyík zenekar új kislemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gyik.jpg

A másfél évvel ezelőtti bemutatkozó lemez óta a Lónak a kaszát az első Gyík zenekar anyag, aminek címét csupán rövid gondolkozás után adta az akusztikus hiphop zenekar. A kislemezen három dal van,

a Delphoi című számban a nagyszerű Takáts Eszter is énekel, a korábbiakhoz képest teljesen eltűnt a cajon, de van helyette sokkal masszívabb loopolt beatbox és groove-osabb hangzás, a felvételeket és a keverést pedig a legendás Szűcs Szabolcsnak köszönheti a világ.

A lemez előhírnökeként nemrég jött ki videoklip a Huszonheteshez, illetve készült videointerjús trailer is, mint az amerikai filmekhez. A Lónak a kaszát lemezborítóját Kiripolszky Csongor készítette, aki a zenekar tagjainak nem csak az arcát, de a saját kézírásukat is teljesen összekeverte. Legközelebb június 25-én a játszik a csapat a Fishing on Orfűn, a Víziszínpadon és a Borfaluban is.

 

A posztot a Cseh Tamás Program és az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock hiphop hír gyík gyík zenekar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása