2016.10.31. 17:00 – Lángoló

Tévét cipelve a városban - Itt a Magidom új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

magidom_band_press_final_plus_full_160330_nmp_019_kicsi.jpg

Legutóbb akkor foglalkoztunk a Magidom zenekarral, mikor tavasszal bemutattuk az űrvideós klipjüket. Most ismét azért vesszük elő a csapatot, mert klippremierjük van itt a Lángolón. Az idén felvett ötszámos EP-jükről mutatjuk be a Nem értem című dalhoz forgatott videót. Benyhe Robi gitáros-énekes:

A dal már 3 éve megszületett egy kezdetleges verzióban, de csak idén jutottunk el odáig, hogy rendes zenekaros szám legyen belőle. A szöveget természetesen a generációnkat jellemző, lassan már közhelyes, talán nem is olyan súlyos, de mindenképp jelenlévő problémák inspirálták. Sokat szöszöltünk a stúdióban, hogy milyen irányba vigyük el a hangszerelést, de végül visszatértünk az eredeti egyszerűséghez. A klipet sem akartuk túlgondolni, elég hamar kitaláltuk, hogy egy TV-vel fogok bandukolni, de időközben Konkol Máté barátunkat is bevettük a munkába, aki rengeteg plusz ötlettel turbózta fel a dolgot. A vágást is neki köszönhetjük, a felvételek és a fényelés pedig Szombath Máté érdeme.

A forgatásról azt mondják, hogy elég maratoni volt, egy nagyon hosszú éjszaka alatt rögzítettek mindent. Rögtön napnyugta után kezdték és gyakorlatilag napfelkeltéig folyamatosan forgattak.

Tök jó, hogy minden zenekari tag kapott egy kis részt. Tele van mindenféle utalással a klip, még az űrhajósunk is feltűnik a Houston című klipünkből.

A Csomagol az idő EP bemutatója december 8-án lesz a GMK-ban, de most előtt itt a premier.

A poszt az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával készült:

cstp_logo.jpg


pop rock hír magidom



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása