2016.11.17. 15:55 – Gnosis

Blockhead ma este a Dürer Kertben

Koncertajánló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

14853240_1312141832153772_7187485344762475850_o.jpg

Ma este ismét hazánkban lép fel a New York-i Blockhead, ezúttal a nemrég alakult Fingers Crossed szervező csapat segítségével. A downtempo hiphopban, mások szerint műfajokat keresztező, pszichedelikus hiphopban utazó dj Bells and Whistles című lemezét mutatja be a Dürer Kertben, melynek kapcsán villáminterjú készült a Budapestre érkezett amerikai úrral.

- Hogy érzed magad? Hogy megy a turné?

- Jól vagyok, fáradtan a turné miatt, de eddig nagyon jól alakul.

- Bells and Whistles névre hallgató albumod a legfrissebb munkád. Milyen volt a közönség eddigi visszajelzése?

- Kifejezetten pozitív visszajelzéseket kaptam, ez volt az első album, amit én magam adtam ki, úgy tűnt az embereknek igazán tetszik, ami persze mindig jó.

- Dolgozol jelenleg bármilyen új anyagon? Van bármi, amit megoszthatsz velünk erről?

- Sok új zenén dolgozom jelenleg: Egy új albumon, minek neve Funeral Balloons, de a megjelenése előtt szeretnék még egy ingyenes albumot, amolyan ajándékként a rajongóknak. Remélhetőleg mindkét album kint lesz 2017 első felében.

- Voltál már itt Budapesten korábban. Van bármilyen különlegesebb emléked, vagy tapasztalatod az ittléted során? Volt lehetőséged bejárni a várost?

- Egyszer voltam Budapesten, de akkor sajnos nem volt sok időm, nem volt lehetőségem bejárni az egész várost, mindenesetre úgy gondolom, jól érezném magam itt. Egyszer majd eltöltök több napot is nálatok.

Időrend:

20:00 Kleshay

21:00 Dj Bootsie

22:30 The Real Blockhead

00:00 ONE-AB


Jegyár a helyszínen: 3000, - Ft


hip-hop dj blockhead



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása