2017.11.20. 11:00 – Lángoló

Belecsöppenni a zeneipar őrületébe - Bemutatkozik a Steal The Lights

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

stealthelight_press.jpg

A Steal The Lights 2017 februárjában alakult. A zenekar létrehozása nagyon tudatosan történt, hiszen az énekes, Bódis Tamás és a basszusgitáros Gimesi Rezső az egyetemen csoporttársak lettek és hamar kiderült, hogy közösen szeretnének zenélni. Ezután csatlakozott Békefi András dobos, majd Szőke Domán gitáros. És egy véletlen útján találtak rá Kónya Sándorra, aki rutinos billentyűs, és vele teljes lett a csapat. Eleinte feldolgozás-zenekarként tervezték a jövőjüket, de hamar rájöttek, hogy a közös munka annyira jól megy és inspiráló, hogy saját számokon kezdtek el dolgozni. Így született meg az első számuk a Friendzone.

A dal egy olyan érzést dolgoz fel, ami a beteljesületlen szerelem érzése. Nem volt nehéz az érzelmeket dalba írni, hisz majdnem mindenki átélte már ezt a furcsa és kellemetlen érzést.

- mondja a zenekar, akik  a klippel akarták megmutatni milyenek is ők, hogyan dolgoznak együtt.

Az első Steal The Lights-EP a Way To Madness címet kapta, ami a Friendzone egyik sora. Azért választottak ezt, mert ez jellemzi leginkább azt, hogy milyen is belecsöppenni a zeneiparba. Az egész kislemezt átjárja a romantika és a líraiság, vegyítve a pop rock-os fiatalsággal és lendülettel. A kislemez anyaga péntektől digitálisan elérhető lesz az ismert platformokon péntektől, de alább már ez is meghallgatható

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


pop rock hír steal the lights



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása