2018.02.22. 17:41 – Szponzorált Tartalom

A Meinl Cymbals endorsere lett Szendőfi Péter

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

meinl-cymbals_artist_announcement_peter_szendofi_hu.jpg

Új hazai endorsert jelentett be a Meinl Cymbals & Percussion, Szendőfi Pétert, akit itthon és külföldön is az egyik legsokoldalúbb, legsokoldalúbb képzettebb dobosként tartanak számon. Eddigi pályafutása során mintegy 130 zenei album munkálataiban vett részt, jelenleg is számos zenei projekt folyamatos résztvevője, emellett zenetanárként is aktív, a Kodolányi János Főiskola előadóművészet szakán oktat. Péter az elkövetkezendő hónapokban a Meinl dobklinikáival több hazai városban is feltűnik majd, aki szeretne részt venni ezeken, olvasson tovább a dátumokért!  

Szendőfi Péter 1992-ben végzett a Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán, majd ösztöndíjat nyert a New York-i Drummers Collective iskolában. Rendszeresen turnézik több, nemzetközileg ismert előadóművésszel, illetve saját zenei projektjeivel, mint a Fusio Group vagy a Loop Doctors, Brandon Fields és Gary Willis kíséretében. Kétszer választották az év dobosának Magyarországon. A Byzance szériákba tartozó Meinl cintányérokat valamint az Artist concept sorozat modelljeit mostantól hivatalos endorserként használja, aktuális cintányér konfigurációját a Meinl Cymbals weboldalán nézhetitek meg!

Péter gőzerővel készül nagyszabású Meinl Europe / Asia Clinic Tour ’18 dobkurzus sorozatára, mely a különböző hazai városokon kívül olyan helyszínekre is eljut, mint Bangkok, vagy Szingapúr. Ha meg szeretnétek hallgatni valamelyik kurzusát, a következő állomásokon megtehetitek:

Február

02.23. Silpakorn University, Bangkok (TH)
02.25. My Drum School, Singapore (SG)
02.27. Bartók Béla Conservatory, Miskolc (HU)
02.28. Club Hollywood, Nyíregyháza (HU)

Március

03.03. Győr (HU)
03.05. Kodolányi University, Székesfehérvár (HU)
03.09. Kecskemét (HU)
03.10. Sopron (HU)
03.15. North Karelia University, Joensuu (FIN)
03.16. North Karelia University, Joensuu (FIN)
03.19. Sahy (SK)
03.20. Levice (SK)
03.22. Nitra (SK)

Április

04.07. Hajer Level, Siemianowice Śląskie (PL)
04.11. Piano Man Jazz Club, New Delhi (IN)

Május

05.10. IH Rendezvényház, Szeged (HU)

További információk a Meinl weboldalán és a Facebookon


hír dob meinl turné endorsement szendőfi péter dobklinika



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása