2018.11.02. 17:49 – dankógábor

Meghalt Nagy Gyula, a Fekete Lyuk vezetője, a Sex Action menedzsere

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nagy_gyula.jpg

Elhunyt Nagy Gyula, akit leginkább a Fekete Yuk egykori vezetőjeként, illetve a Sex Action egykori vezetőjeként lehetett ismerni. A hírt Mátyás Attila, a Sex Action gitárosa, az F.O.System frontembere tette ki Facebookjára:

Egy csodás, vidám ember, a Sex Action zenekar örökös tagja és menedzsere, jó barátunk, Nagy Gyula ma távozott közülünk. Gyulám, nyugodj Békében!

A Sex Action úgy is tekintett rá, mint a zenekar örökös tagjára. A Fekete Yuk, a nyolcvanas évek végétől működött 1994-ig Nagy irányításával, olyan zenekarok indultak onnan, illetve kötődnek ide, mint az F.O.System, a Leukémia, a Sex Action, a Trottel, a V.H.K, vagy a Pál Utcai Fiúk, de például a Fugazi is itt adta első és egyetlen magyar fellépését. Nagy Gyulával Jávorszky Béla Szilárd is készített interjút még 1992-ben, ezt itt lehet elolvasni., de alább is megmutatunk két nyilatkozatot, illetve egy korabeli Lyuk-plakátot.

yukprogram.jpg


gyász nagy gyula



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása