2019.08.21. 18:00 – Lángoló

Szókimondó szöveg, életigenlő lendület - Itt egy új KIES-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kies_promo_2019.jpg

Itt egy új dal a jövő év elején érkező KIES-nagylemezről, ami sok tekintetben más, mint az előző single, a Megfordítanám. Ez a változatosság jellemző lesz az egész lemezre is, kicsit megpróbálja a zenekar összezavarni az embereket. 

Fontosnak tartottuk kifejezni a nemtetszésünket a világban, vagy aktuálisan Magyarországon folyó dolgokról. Tehetetlennek érzed magad mert úgy gondolod nem tudsz változtatni rajtuk. Néha a választható lehetőségekkel van baj, amikor úgy érzed, hogy két rossz dolog közül kell választanod és becsapva érzed magad. Nyilván ez egy szubjektív vélemény, amivel lehet azonosulni, vagy nem, de ez is egy választási lehetőség, amit legalább te dönthetsz el.

Ősszel a zenekar, a lemezfelvétel munkálatai mellett turnéra indul a The Grenmával karöltve. Valamint lesz egy nagyszabású önálló koncertjük Budapesten, október 26-án az Instantban, melyre sok extrával készülnek.

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier kies #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása