2019.11.09. 16:13 – Lángoló Gitárok

Debütáló lemezének jubileumi turnéjával tér vissza Budapestre kedden az Ingested

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ingested_promo_cut.jpg

Az extrém metalban, szűkebben a slam death metal műfajában alkotó brit Ingested idén ünnepli tízéves évfordulóját annak, hogy megjelent debütáló albumuk, a Surpassing The Boundaries of Human Suffering. Ennek alkalmából idén egy múltidéző körútra indulnak, amelynek műsorában az egész lemezt eljátsszák. A jubileumi körúton, amely november 12-én, azaz jövő kedden ér a Dürer Kertbe, olyan társaik lesznek, mint a Within Destruction, Signs of the Swarm és a Distant. Programajánló a hajtás után! 

Egész Európát és az Egyesült Királyságot is felszántja debütáló lemeze turnéjával az Ingested. A manchesteri zenekar karrierje során először turnézik a teljes lemezzel, a legendás album körútján pedig kiadójuk csapatából választottak partnereket maguknak, így velük együtt érkezik a Within Destruction, Signs of the Swarm és a Distant. A rajongók kedvéért extraként a zenekar legelső anyagáról, a Northwest Slam Fest EP-ről is játszik majd dalokat. A 2009 júniusában megjelent album rögvest a brutál death metál klasszikusok között találta magát olyan alapvetésekkel, mint a Skinned and Fucked és az Anal Evisceration. A Surpassing the Boundaries of Human pedig elhelyezte a zenekart az extrém metál „panteonjában”, és kikövezte számukra az ismertség felé vezető utat. 

Az énekes, Jason Evans így beszélt a turnéról:

A debütáló Surpassing The Boundaries of Human Suffering korong tíz éves évfordulója indítja az európai turnét 2019 novemberében és az életben először fogjuk eljátszani a teljes albumot, beleértve olyan dalokat is, amiket élőben még soha az életben nem játszottunk. És mivel már úgyis nosztalgikus hangulatban vagyunk, játszunk egy pár számot a legeslegelső felvételünkről, a Northwest Slam Fest EP-ről is.

További információk a koncert Facebook-eseményén, jegyek elővételben a Tixa hálózatában


ajánló programajánló koncert hír death metal slam dürer kert new beat ingested



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása