2019.12.25. 08:36 – dankógábor

Visszatért Justin Bieber, de úgy, hogy a fal adja a másikat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

biebereilish.jpg

Már itt az elején elmondom, hogy sajnos zenét nem tudok mutatni. :( Az még nincs. :( Elvileg jövő héten jön majd az új Justin Bieber-szám Yummy címmel. Igen, új Justin Bieber-szám, mert ugyan a kedves Lángoló-olvasó jól emlékszik, a 25 éves kanadai popsztár március végén visszavonult a zenéléstől, az úgy tűnik nem tartott egy évig sem. (És arról meg nem is szóltunk, hogy év közben is feltűnt itt-ott, ahol ÉNEKELT is, szóval ennyit a nagy elvonulásról.) Mellesleg ez nem csak ilyen visszatérésecske lesz, hanem durván belecsap 2020-ba:

  • január 3-án jön a Yummy című dal.
  • utána nem tudjuk jön-e még kislemez, de lesz egy album is, ilyet pedig öt éve nem csinált.
  • lesz egy masszív turné.
  • és még egy dokumentumsorozat is, gondolom róla.

Már csak egy szigetes koncert kéne, és fajin lenne az év. Ja, és rendhagyó módon ide nem Bieberről teszünk be valamit, hanem James Corden Carpool Karaoke-jának a legfrissebb adását, amiben az éppen 18 éves Billie Eilish a főszereplő, aki halálosan bele volt zúgva kiskorában Bieberbe, és ezt még így, sztárként sem hagyta teljesen maga mögött, de erről vicces sztori van a videóban (a nyitókép is ehhez kapcsolódik). Meg amúgy jó az egész videó.


justin bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása