2019.09.07. 16:16 – Lángoló Gitárok

Lycanthropia - Death metal vérszerződés dalról dalra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

54256884_2284888018200030_4692316491742183424_n.jpg

A death metal stílusban nem kifejezetten szokványos duó felállásban készítette el bemutatkozó albumát a dunaújvárosi Lycanthropia. A Blood Contract valószínűleg mindenkinek élvezetes hallgatnivaló lesz, akik szeretik a műfaj old school hangulatú, de helyenként kifejezetten technikás riffeket is csatasorba állító képviselőit. Amellett, hogy a folytatásban a teljes albumot végighallgatjátok, a zenekar tagjai a lemez anyagát is bemutatják nektek - dalról dalra. 


magyar death dunaújváros metal death metal dalról dalra teljes album lycanthropia



2019.09.07. 14:00 – Lángoló Gitárok

Ízbomlás és a szerelem első arca A Kutya vacsorája új videójában

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akvzenekari2019.jpg
A Kutya Vacsorája a magyar underground fényezetlen sarokköve, egy exkluzív zenei labor. A Varga Livius vezette zenekarnak 2018-ban jelent meg harmadik stúdióalbuma, A szerelem hétszer címmel, melyről megjelenésekor nálunk is részletesen olvashattatok. Ezen az albumon szerepel az Ízbomlás, mely az első olyan szám, amit Vastag Gábor Vasti gitáros énekel, és amelyhez klip is készült, amit mai premierünkben meg is mutatunk nektek.


premier magyar pop rock videó magyarország hír klip alternatív varga livius a kutya vacsorája gerdesits ferenc vastag gábor #hangfoglaló2019



2019.09.06. 15:51 – Lángoló Gitárok

Ez egy magányos világ – Acres lemezbemutató jövő szerdán a Dürer Kertben

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acres.jpg

Lonely World című bemutatkozó lemezével tér vissza a Dürer Kertbe szeptember 11-én a post hardcore-ban utazó brit Acres  Az új lemez középpontjában egyetlen szó áll, ami áthatja a zenét és a korong szövegvilágát is: őszinteség.  A koncertre most páros belépőt is nyerhettek, amennyiben jól válaszoltok a hajtás után következő nyereményjátékban feltett kérdésre. 


anglia programajánló koncert hardcore hír post nyereményjáték dürer kert acres new beat



2019.09.06. 13:13 – Nihil_AK

Hárompercnyi letisztultság a Korntól - Még egy új dal a jövő pénteken megjelenő lemezről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

korn2019.jpg

Egy hét múlva, szeptember 13-án érkezik az új Korn, a Nothing, amiről a fiúk persze megint csepegtettek új dalt. Legutóbb, amikor a You'll Never Find Me kijött, azt átallottam mondani, hogy a lapra szerelt Korn-dal archetípusát szállították le nekünk, ehhez képest a pár hangból álló billentyűs témára, és egy arra pakolt, jól eltalált riffre építő Can You Hear Me inkább az ezredforduló környékén kijött lemezek hangulatosabb, dallamosabb vonalát idézi: nincs három perc az egész, letisztult, egyszerű szám, amihez hasonlót szintén írtak már, viszont mivel a refrén legalább annyira ragad, mint Mauser parancsnok haja az epoxigyantától, még a kissé túl sokszor hallott "never be the same again..." mantrát is megbocsátjuk a végén.


rock hír metal korn egyesült államok jonathan davis új dal



2019.09.06. 11:42 – Nihil_AK

MEGABRÉKING!!! Visszavonul Nicki Minaj!

Azt még nem tudjuk, mennyi időre, de teljesen odavagyunk

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nicki_minaj.jpg

A lángoló esőerdők, a Dorian hurrikán tombolása és Freddie Mercury feltámadása - már intézik - együttvéve sem tarolhatják le úgy az internetet, mint az a tegnap érkezett hír, mely szerint harminchat évesen visszavonul Nicki Minaj, hogy ezután minden idejét a családjának szentelje. A rapper/énekesnő tegnap jelentette be ezt egy tövid Twitter-bejegyzésben, és természetesen azóta már be is indult az esélylatolgatás, hogy vajon örökre, ideiglenesen, vagy csak a következő lemezig tart-e az önkéntesen vállalt korkedvezményes nyugdíj, esetleg az egész egy nagy trollkodás. Mi sem tudjuk eldönteni, de az üzenetet azért megosztjuk veletek, olvasótáborunk tekintélyes része amúgy is izzadó tennyérrel vár minden friss hírt, ami a művésznővel kapcsolatos. Vagy nem.


pop hiphop hír tragédia transformers visszavonulás nicki minaj



2019.09.06. 11:00 – Lángoló Gitárok

Testvérek két világból - Hallgasd meg JKP és Mushu első közös dalát, a Crystalt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jkp_mushu_edit.jpg

Nagyon közel állnak egymáshoz. Mégis eddig soha írtak közösen dalt, pláne nem adták elő együtt. Az egyik a mainstreamből érkezett, a másik inkább az undergroundot preferálja. A maguk területén mindketten sikeresek. Testvérek, mégis sokan nem tudják,  hogy azok. Johnny K. Palmer, azaz JKP és Mushu most mégis úgy döntött, hogy egyesítik erőiket: Crystal című dalukhoz klipet is készítettek, melyet mindjárt meg is mutatunk. 


premier pop videó hír alter nelson edm új dal mushu johnny k palmer #hangfoglaló2019



2019.09.05. 15:15 – Lángoló

Ibanez Metal Tag Team workshop Budapesten Bodor Mátéval és a Decapitated gitárosával, Voggal

Lángoló programajánló + miniinterjú

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bobo_02.jpg

Szeptember 18-án, azaz jövő hét utáni szerdán este hét órai kezdettel egy különleges program várja a hazai rock- és metálgitárosokat a budapesti Hangszerplázában. Az Ibanez Metal Tag Team workshop turné magyarországi állomásának két főszereplője, a többek között az Alestormban játszó, de saját zenekarában, az All But One-ban is aktív Bodor Máté, illetve Wacław „Vogg“ Kiełtyka, a Decapitated gitárosa teljes hangerőt, és erőteljes bemutatókat ígér erre az estére, ráadásul amellett, hogy előadják zenekaraik legjobb dalait, és beavatnak mindenkit a műhelytitkokba, készséggel válaszolnak majd a közönség kérdéseire is. Más meglepetések is várhatók a helyszínen, szóval ha kicsikét is érdekel a hangszer, érdemes a Rákóczi út felé venni az irányt aznap este. A workshop turné apropóján Mátéval egy rövid interjút is készítettünk, ami a folytatásban olvasható. 


budapest interjú gitár programajánló rock szakma workshop metal hangszer alestorm ibanez bodor máté all but one



2019.09.05. 13:00 – Lángoló Gitárok

A legszebb tévedésünk - Itt a Magashegyi Underground legújabb dala és videóklipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mu_csoportkep_mh57054_900x600.jpg
Legújabb dalára forgatott fekete-fehér hangulatklipet Galler András "Indián" csapatával a Magashegyi Underground. A legszebb tévedésünk egyszerre szomorkásan hátradőlős, és közben mégis derűsen életigenlő hangulatával kitűnő filmzenéje lehet az elkövetkező heteknek, a bő három perc alatt pedig akár el is merenghetünk a kevés szóval is sokat üzenő, versszerű szövegen. Premier a hajtás után! 


premier magyar pop rock videó hír alternatív magashegyi underground bocskor bíborka új dal #hangfoglaló2019



2019.09.05. 11:50 – Nihil_AK

Ismét Terminátor-betétdalon dolgozik a Guns N' Roses?

Metálbulvár, emellett bónusz eszmefuttatás a mesterségesen öregített kiborgokról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

guns-n-roses.jpg

Ősszel érkezik a mozikba a Terminátor: Sötét végzet, ami a franchise hatodik része lesz - hogy ez most mennyiben reboot, és pontosan melyik rész hányadik, azt inkább ne részletezzük, marketinges legyen a talpán, aki érti. Ezúttal nem csak a legendás rendező, James Cameron tér vissza, ezúttal produceri szerepkörben, de hosszú ideje ez lesz a Sarah Connort játszó Linda Hamilton első nagyobb mozis alakítása, és ugyanez igaz a John Connorként felbukkanó Edward Furlongra is. Természetesen maga Arnold Schwarzenegger is visszatér mára már ikonikus szerepében, ráadásul ha igazak a pletykák, akkor a Terminátor 2 és a You Could Be Mine után ismét a Guns N' Roses írja majd a film hivatalos dalát. Legalábbis egy ausztrál Guns N' Roses oldal szerkesztője szerint.


film filmzene rock bulvár pletyka hír guns n roses terminator hollywood arnold schwarzenegger hard rock



süti beállítások módosítása