2020.02.14. 09:00 – Lángoló

Cancelled Dreams - Itt a Turn Signals új dala és videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

turn_signals_retus_webre-0066.jpg

Több, mint egy év telt el Turn Signals legutóbbi megjelenése óta, ennek számos oka volt.

Történtek változások a zenekar életében, újra kellett gondolni, hogy merre is tartunk pontosan.

Az egyik ilyen változás az új gitárosuk személye, Szenkovits Arshak, aki a Perfect Pill zenekarból lehet ismerős többeknek. Viszont most itt az új dal, ami

arról szól, hogy milyen, amikor minden terved, álmod meghiúsul, és mindent újra kell tervezned, szinte nulláról. A Cancelled Dreams egyszerre jeleníti meg egy szerelmi csalódás képeit a dalszövegben, valamint a tehetetlen dühöt, ami kíséri a visszafordíthatatlant. Az újrakezdés mindig nehéz, nagyon sok érzelem társul hozzá, és ki kell adni a felgyülemlett frusztrációt. Ezt tesszük most mi is, hogy aztán újra tudjunk építkezni. 

A zenekar egyébként sokkal aktívabb a közösségi média felületein, próbálnak többet kommunikálni a közönséggel. Több új megjelenésük, koncertjük is lesz az idei évben, kezdésnek február 21-én Bécsben lépnek fel az Aeraban. Budapesten február 28-án találkozhat velük a közönség Filter ArtClubban, a The Whatevers zenekar társaságában. (Fotó: Chripkó Lili)

Hasznos linkek

Bécsi koncert: http://bit.ly/TS_Wien
Budapesti koncert: http://bit.ly/TS_BP022820

premier turn signals



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása