2020.04.10. 16:16 – Lángoló Gitárok

Jövő nyárra halasztja Európa-turnéját a Pearl Jam - A budapesti koncert is későbbi időpontban kerül megrendezésre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pearljam.jpg

Későbbre halasztja Európa-turnéját, így a július 15-ére esedékes budapesti koncertet is a Pearl Jam. A zenekar a Facebook-oldalán közleményben jelentette be a - jelenlegi helyzetet ismerve sajnos - nem túl meglepő hírt.

A globális COVID-19 járvány következtében a Pearl Jam 2020-ra tervezett Európa-turnéját elhalasztjuk 2021 június-júliusára. Partnereinkkel együtt azon dolgozunk, hogy átütemezzük ezeket a dátumokat, amit lehet, közzétesszük az új menetrendet. Az eddig megváltott jegyek érvényesek lesznek a későbbi időpontokra. Pénzvisszafizetésre jelenleg nincs mód, ugyanakkor megvizsgáljuk az egyes országokra vonatkozó jegyvisszaváltási irányelveket. A vásárlókat értesíteni fogjuk a fejleményekről.

Ahogy korábban bejelentették, az április 8-ra esedékes Londoni BST Hyde Park fesztivál elmarad. További információk és a rendezvény közleménye: bst-hydepark.com Bízunk benne, hogy 2021-ben visszatérthetünk Európába.

Tartunk tőle, hogy még bőven nem ez lesz az utolsó ilyen jellegű hír a következő hetekben. Más választásunk nem lévén, vigasztalódjunk az új lemez dalaival. 


rock hír pearl jam grunge egyesült államok budapest aréna elhalasztott koncertek lemondott turné koronavírus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása