2020.09.06. 13:11 – dankógábor

Két Mastodon-side projekt is új dalt adott ki

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kbk.jpeg

A nagyobb meglepetés a Killer Be Killed új dala, amiben a mastodonos Troy Sanders, a volt The Dillinger Escape Plan-énekes Greg Puciato, a Converge-dobos Ben Koller és Max Cavalera zenél együtt. Most jön a második albumuk, amiről egy dalt mutattak meg, ezt:

És van ugye a Gone Is Gone, ami annyira nem metál, de szintén Troy Sanders van benne , és ezt már lehetett tudni, hogy jönnek az új anyaggal, dal is jelent meg már róla. Most pedig itt van egy újabb. Itt amúgy Sanders a Queens Of The Stone Age-es Troy Van Leeuwennel, a volt At The Drive In-os Tony Hajjarral és az egész projekt agyával, Mike Zarinnal tolja együtt. Szóval ez az új dal:

Ide kapcsolódó, hogy állítólag már az új Mastodon-lemezt is megírták, de addig nem veszik fel, amíg tart a járvány, mert turnéra akarnak majd menni vele.


killer be killed gone is gone



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása