2013.10.11. 12:03 – lánggitár

Paul McCartney meglepetéskoncertet adott a New York-i Time Square-en

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

183968797.jpg

Rövid meglepetéskoncertet adott csütörtökön Paul McCartney a New York-i Time Square-en az ebédszünetet tartó dolgozók, turisták és rajongók nagy örömére. A 71 esztendős McCartney és együttese néhány számot játszott a téren az Egyesült Államokban október 15-én a boltokba kerülő legfrissebb, New (Új) című szólólemezéről. Az egykori Beatles-zenész egy órával a minikoncert előtt Twitterén közölte, milyen izgatott a fellépés miatt, és mindenkit elhívott a Time Square-re.

A New című album az egykori Beatle első, kizárólag saját dalokat tartalmazó szólóanyaga a 2007-es Memory Almost Full óta. McCartney tavaly két saját szerzeménytől eltekintve dzsessz sztenderdeket dolgozott fel Kisses On The Bottom című korongján. Szerdán az énekes a Frank Sinatra művészeti középiskolában adott koncertet az egybegyűlt diákok előtt, és egyúttal feleségét is felköszöntötte második házassági évfordulójuk alkalmából. (MTI)


new york koncert meglepetés paul mccartney times square



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása