2015.06.26. 13:53 – dankógábor

Vajon a Taylor Swift-Apple-balhé csak reklámfogás volt?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

taylor-swift-app-ft.jpg

Simán lehet, hogy Taylor Swift azért szólt be az Apple-nek, mert így volt megbeszélve. Már mikor elkezdték pletykálni az Apple Music indulását, szó volt arról, hogy Swift azért szedte le a Spotifyról, meg minden streaming szolgáltatóról a zenéit (főleg a legfrissebb, nagyon sikeres 1989 című lemezét), mert az Apple-nél debütál majd. Aztán ugye pár napja Swift nyilvánosan kiborult az Apple-re, hogy három hónapig ingyen akarja a zenészek dalait, az Apple meg azonnal bejelentette, hogy jó, akkor fizet. Azóta mindenki erről beszél, hatalmas reklámot generálva a szolgáltatónak és Swiftnek, közben pedig az énekesnő és a techcég már annyira szereti egymást, hogy az Apple Music lesz az első, ahol meghallgathatják az előfizetők az 1989-t. Swift egyenesen már olyanokat nyilatkozik, hogy most érzi először rendben, hogy streamelhető lesz a lemeze. Ráadásul az is kiderült, hogy az Apple lényegében annyit fizet egy-egy dal után, mint a Spotify egy-egy ingyenes stream után.

Szóval felmerül a kérdés, hogy akkor miért is jobb a zenészeknek az Apple Music, mint a Spotify? Miért is kellett Swiftnek nagy durcásan leszednie a zenéjét az utóbbiról, ha ugyanannyit kap az általa most agyonreklámozott előbbitől is? Miért akarja Swift elzárni egy csomó ember elől a zenéjét? Megannyi konspiratív kérdés!


hír taylor swift konteó apple music



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása