2009.03.10. 08:00 – lánggitár

Gigantomán U2-turné

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tegnap bejelentették, hogy a U2 stadionturnéra indul az új lemezével. A 14 állomásos európai körút elkerüli Magyarországot (hacsak azt nem nézzük, hogy a cuccot valószínűleg átutaztatják rajtunk), hozzánk legközelebb Zágrábban, illetve Chorzówban, Lengyelországban lépnek fel. Olyan csapatok lesznek a koncertek vendégei, mint a Glasvegas, az Elbow, a Kaiser Chiefs, a Snow Patrol, és a Black Eyed Peas (azt nem tudjuk ezek minden este fellépnek-e, de az már egy fesztivál lenne, ha igen).

Mellesleg érdemes megnézni a turné honlapját is, ahol a 360 fokos színpadot is bemutatják, meg azt is, hogy az egyes stadionokban hol lesz ez felépítve. Első ránézésre ennél nagyobbat már nem is nagyon lehetett volna összetákolni, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a Metallica is ehhez hasonló (de nem ekkora) körszínpadon nyomul mostanság.


pop hír u2



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása