2018.09.17. 12:40 – Nihil_AK

Bruce Dickinson szerint ostobaság a multitasking

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bruce_spoken_word.jpg

Az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson épp önéletrajzi könyvét népszerűsíti egy spoken-word turné keretein belül. Múlt héten Osloban arról is beszélt, hogyan képes összehangolni a különböző tevékenységeit - a mára közmondásosan hosszú listát most mellőzzük. Talán meglepő, talán nem, de kifejezetten ellenzi a megosztott figyelemmel történő munkavégzést. 

Az énekes így beszélt arról, hogyan képes ennyi tevékenységet belezsúfolni az életébe: 

Nos, megpróbálok egy dolgot csinálni egyszerre, mivel ennyit tudok egyszerre kézben tartani. Rájöttem, hogy ha egyidejűleg két dologgal foglalkozom, mondjuk késsel-villával eszem, miközben sakkozom, az egyik elkerülhetetlenül sérül majd. Szóval pontosan olyan egyszerű ez, ahogy hangzik - csinálj valamit, járj a végére, aztán kezdj valami másba. Ez az egész multitasking szemét - szemét, abszolút szemét. A nők nem képesek rá. A férfiak sem. Néhány ember tehetségesebb abban, hogy egyik dologról a másikra ugorjon, aztán a harmadikra, és így tovább. De ha sikeresek akarnak lenni, nekik is egyszerre csak egy dolgot kell csinálniuk, hogy aztán gyorsan válthassanak a következőre. Ez nem multitasking. Ez arról szól, hogy kitalálod, hogyan válthatsz gyorsan a különböző dolgok között.

Talán nem véletlen, hogy Bruce többek között motivációs szónokként is ismert. Természetesen a teljes előadás fent van már Youtube-on, akit érdekel, a videóra kattintva megtalálja. 


metál hír iron maiden bruce dickinson motivációs beszéd



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása