2013.11.19. 14:30 – Hirdetés

Kétnapos metáltúra a Concerto felajánlásában - Nyerj jegyeket a Soilwork és a Children of Bodom koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Soilwork-2012.jpg

Ezen a héten két igazán jó koncert közül is választhat a kemény zenéket kedvelő közönség. Csütörtökön a svéd modern metal zászlóshajója, a Soilwork lép fel a Club 202-ben, pénteken pedig a Children of Bodom tarolja le a Pecsa színpadát. Az előzenekarok között ráadásul olyan nevek szerepelnek, mint a norvég Keep of Kalessin, vagy a Decapitated. A Concerto felajánlásában most két páros belépőt sorsolunk ki a két koncertre. A játék részleteiért olvass tovább!Mivel ezúttal kifejezetten nagy értékű nyereményről van szó, most a szokásosnál kicsit most többet is kell tenni ahhoz, hogy nyerjetek. Először is lájkolni kell a Concerto és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalát, valamint azt kérjük, hogy ezt a cikket osszátok meg a saját Facebook-idővonalatokon is, hogy minél többen értesüljenek a játékról, emellett minden zenekarhoz kapcsolódóan felteszünk egy-egy kérdést, amelyek természetesen egy kis utánjárással könnyen megválaszolhatók.

A csütörtök este Budapestre érő European Infinity turné főzenekara, a Soilwork már a kezdetekben is előrébb tekintett, mint sok társa, hiszen a korai időkben is olyan kitűnő albumokat készítettek, mint az A Predator’s Portrait, vagy a Natural Born Chaos. Talán ennek is köszönhető, hogy a jelek szerint sikerült kilábalniuk az alapító gitáros Peter Wichers távozása utáni helyzetből is, hiszen idei lemezük egyenesen egy dupla konceptalbum. A The Living Infinite-ot a Nuclear Blast adta ki, producerként pedig Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth) segítette őket a készítésben. Rise Above The Sentiment című videójuk itt látható: 

A Soilwork turnépartnere a norvég Keep of Kalessin, akik szintén elég komoly diszkográfiával rendelkeznek, hiszen a 2003-ban még Csihar Attila által felénekelt Reclaim EP óta folyamatosan minőségi albumokat tesznek le az asztalra. Idén egy digitális EP-t adtak ki Inspection címmel. A középlemez a készülő új album előzetese, amely egyben megmutatja azt az átalakulást, amin az extrém metal zenekar keresztülment. A lemezen ugyanis már Arnt "Obsidian C." Grønbech gitáros látja el az énekesi feladatokat, miután elváltak Torbjørn "Thebon" Schei énekestől márciusban.

 

 A pénteki napon szintén nem kevésbé erős a felhozatal. A Children of Bodom napjaink egyik legsikeresebb metalzenekaraként nem szorul különösebb bemutatásra. A virgabajnok Alexi Laiho által vezetett zenekar menetelése az 1999-es Something Wild album óta töretlen. A mostani turné apropója az idén júniusban megjelent Halo Of Blood, mely a Bodom nyolcadik albuma. A Nuclear Blast kiadó gondozásában megjelent anyag Finnországban, többek között a zenekar saját stúdiójában készült, Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain) közreműködésével. A lemez erőteljessége és dallamossága révén erős kapcsolatot mutat a korai munkákkal. Újdonság, hogy ezen a lemezen találjuk meg a banda eddigi leggyorsabb és leglassabb dalát is, s hogy a címadó dalban az Annihilatorből ismert Jeff Waters vendégszólózik egyet.

 

 

A Children Of Bodom egy lengyel és egy finn zenekarral közösen érkezik november 22-én Budapestre. A Meshuggah-val közös fellépés után így ismét láthatjuk majd a lengyel technikás death metal bandát, a Decapitatedet, melynek pályafutását 2007-ben egy baleset törte ketté, s 2009-ben, új tagsággal kezdett ismét működni. Legutóbbi albumuk 2011-ben jelent meg, Carnival Is Forever címmel. A szintén fellépő, önmagát altenatív death metal bandaként meghatározó finn Medeia 2002 óta működik, s most adja ki negyedik, Iconoclastic című albumát.

Most pedig jöjjenek kérdések, amelyekre a választ várjuk.

1. Az alábbiak közül melyik producerrel dolgozott korábban a Soilwork?

          a. Brendan O’Brien

          b. Scott Burns

          c. Devin Townsend

2. Alexi Laiho melyik zenekar tagja volt korábban?

           a. Dismember

           b. Bolt Thrower

           c. Impaled Nazarene

3. Melyik zenekar turnégitárosa volt a Keep Of Kalessin frontember Obsidian C.?

           a. Burzum

           b. Darkthrone

           c. Satyricon

4. Mi volt a Decapitated legutóbb lemezének címe?

           a. From Enslavement To Obliteration

           b. Carnival is Forever

           c. Fuck Your Yankee Blue Jeans

A megfejtéseket csütörtökön reggel 8 óráig várjuk, Concerto - játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. A nyerteseket a délelőtt folyamán e-mailben is értesítjük, ugyanakkor a játék megfejtéseihez ezúttal kérünk egy telefonos elérhetőséget is tőletek, hogy idejében vissza tudjunk jelezni. Fontos, hogy a megfejtések a fenti tárggyal érkezzenek!

A Concerto Music bemutatja:

European Infinity Tour 2013
2013. november 21., csütörtök 19 óra
Budapest, Club 202
Soilwork, Keep Of Kalessin koncertek
Belépő: 4900 Ft.

Halo Of Blood Over Europe 2013
2013. november 22., péntek 19 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Children Of Bodom, Decapitated, Medeia koncertek
Belépő: 6900 Ft, a koncert napján 7900 Ft. Jegyértékesítő hálózatokban nov. 1-től 7900 Ft.

Jegyek kaphatók a Tickeportal és a Ticket Expressz hálózatában,a CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger üzletekben, valamint a Club 202-ben és www.concerto.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.concerto.hu/
http://www.soilwork.org/
https://www.facebook.com/keepofkalessin

http://www.cobhc.com/
http://www.decapitatedband.net/
http://www.medeiaband.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/533090273422524/

https://www.facebook.com/events/331526603636794/


hirdetés játék soilwork children of bodom concerto keep of kalessin decapitated



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása